Afbeelding 013

Boven van links naar rechts: Annemarie Bos, Birgitte van Eijk en Rianne Zeldenrijk
Onder van links naar rechts: Carolijn Herenius en Ingrid Jorritsma

Dierenartsen:

Carolijn Herenius
Mijn naam is Carolijn Herenius. Na mijn afstuderen aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht in 2005 heb ik in meerdere praktijken gewerkt. In 2007 ben ik bij Dierenkliniek Oog in Al gaan werken als dierenarts. Toen ik in de kans kreeg om de praktijk over te nemen heb ik daar niet lang over na hoeven te denken. Sinds juni 2009 ben ik eigenaar van Dierenkliniek Oog in Al.
De grote variatie in het werk zorgen ervoor ik met veel plezier naar mijn werk ga!
Mijn vaste dagen zijn maandag, woensdag , donderdag en vrijdagochtend.
Binnen de diergeneeskunde ben ik bijzonder geïnteresseerd in konijnen en knaagdieren.

Ingrid Jorritsma
Mijn naam is Ingrid Jorritsma. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Na mijn studie heb ik bij verschillende dierenartsenpraktijken gewerkt. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Oog in Al. Mijn vaste werkdagen zijn dinsdag en vrijdag.
Binnen de diergeneeskunde ben ik bijzonder geïnteresseerd in de interne geneeskunde. Op dit gebied volg ik regelmatig nascholingen.

Paraveterinairen:
Annemarie Bos
Mijn naam is Annemarie Bos, sinds het behalen van mijn diploma tot paraveterinair dierenartsassistent in 2005 werk ik bij Dierenkliniek Oog in Al. Ik geef graag advies over de gezondheid van uw huisdier.
Ik ben veel in de operatiekamer te vinden. Hier bewaak ik de anesthesie en assisteer ik bij operaties. Sinds 2012 ben ik erkend stagebegeleider en ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van stagiaires van de opleiding paraveterinair dierenartsassistent.

Rianne Zeldenrijk
Hallo, ik ben Rianne Zeldenrijk.
Op 1 juli 1998 heb ik versneld mijn diploma paraveterinair KF behaald aan het Groenhorst college in Barneveld.
Aansluitend deed ik een waarneming in mijn stage-praktijk te Woerden.
Direct na mijn zomervakantie ben ik begonnen als assistente in Dierenkliniek Oog in Al en ik ben er nooit meer weg gegaan.
Ik probeer mijn kennis te blijven verrijken door alle ervaringen die ik opdoe en door cursussen te volgen.
Buiten al het standaard assistentenwerk ben ik grotendeels verantwoordelijk voor de boekhouding/financiële administratie.
De afwisseling van mijn werkzaamheden, de onvoorspelbaarheid van mijn werk, het werken met dieren en klanten en mijn fijne collega’s maken dat ik altijd met veel plezier naar mijn werk ga.

Nina Boere
Hallo, ik ben Nina Boere. In juni 2018 ben ik geslaagd als paraveterinair aan het Wellant College in Houten. Direct na de zomervakantie ben ik begonnen bij Dierenkliniek Oog in Al. Wat deze baan zo leuk maakt is de afwisseling en het werken met zowel dieren als mensen. Ook het werken in een klein en hecht team is wat helemaal bij mij past! Mijn interesses liggen bij voeding en het gedrag van dieren. Hier wil ik mij ook verder in ontwikkelen. Verder ben ik als jonkie in de groep, degene die over de social media gaat. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, en hoop dit ook aan jullie te laten zien. Wie weet tot snel!

  • Recente reacties