Afbeelding 013

Boven van links naar rechts: Annemarie Bos, Birgitte van Eijk en Rianne Zeldenrijk
Onder van links naar rechts: Carolijn Herenius en Ingrid Jorritsma

Dierenartsen:

Carolijn Herenius
Mijn naam is Carolijn Herenius. Na mijn afstuderen aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht in 2005 heb ik in meerdere praktijken gewerkt. In 2007 ben ik bij Dierenkliniek Oog in Al gaan werken als dierenarts. Toen ik in de kans kreeg om de praktijk over te nemen heb ik daar niet lang over na hoeven te denken. Sinds juni 2009 ben ik eigenaar van Dierenkliniek Oog in Al.
De grote variatie in het werk zorgen ervoor ik met veel plezier naar mijn werk ga!
Mijn vaste dagen zijn maandag, woensdag , donderdag en vrijdagochtend.
Binnen de diergeneeskunde ben ik bijzonder geïnteresseerd in konijnen en knaagdieren.

Ingrid Jorritsma
Mijn naam is Ingrid Jorritsma. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Na mijn studie heb ik bij verschillende dierenartsenpraktijken gewerkt. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Oog in Al. Mijn vaste werkdagen zijn dinsdag en vrijdag.
Binnen de diergeneeskunde ben ik bijzonder geïnteresseerd in de interne geneeskunde. Op dit gebied volg ik regelmatig nascholingen.

Paraveterinairen:
Annemarie Bos
Mijn naam is Annemarie Bos, sinds het behalen van mijn diploma tot paraveterinair dierenartsassistent in 2005 werk ik bij Dierenkliniek Oog in Al. Ik geef graag advies over de gezondheid van uw huisdier.
Ik ben veel in de operatiekamer te vinden. Hier bewaak ik de anesthesie en assisteer ik bij operaties. Sinds 2012 ben ik erkend stagebegeleider en ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van stagiaires van de opleiding paraveterinair dierenartsassistent.

Birgitte van Eijk
Mijn naam is Birgitte van Eijk. In juli 1998 heb ik mijn diploma paraveterinair dierenartsassistent behaald van de 3 jarige opleiding in het Groenhorst college in Barneveld. Kort daarna ben ik bij Dierenkliniek Oog in Al gaan werken. In datzelfde jaar heb ik ook mijn diploma behaald voor hondentrimmen. Naast mijn werk bij de Praktijk heb ik bijna 10 jaar lang in een hondentrimsalon gewerkt. Ik houd me binnen de praktijk dus ook veel bezig met de vachtverzorging van honden, katten en konijnen.
De omgang met de dieren en klanten, de afwisseling en de fijne sfeer binnen de praktijk zorgen ervoor dat ik altijd weer met plezier naar mijn werk ga.

Rianne Zeldenrijk
Hallo, ik ben Rianne Zeldenrijk.
Op 1 juli 1998 heb ik versneld mijn diploma paraveterinair KF behaald aan het Groenhorst college in Barneveld.
Aansluitend deed ik een waarneming in mijn stage-praktijk te Woerden.
Direct na mijn zomervakantie ben ik begonnen als assistente in Dierenkliniek Oog in Al en ik ben er nooit meer weg gegaan.
Ik probeer mijn kennis te blijven verrijken door alle ervaringen die ik opdoe en door cursussen te volgen.
Buiten al het standaard assistentenwerk ben ik grotendeels verantwoordelijk voor de boekhouding/financiële administratie.
De afwisseling van mijn werkzaamheden, de onvoorspelbaarheid van mijn werk, het werken met dieren en klanten en mijn fijne collega’s maken dat ik altijd met veel plezier naar mijn werk ga.

  • Recente reacties