Aanmelden nieuwe klant of patiënt

U bent welkom bij Dierenkliniek Oog in Al

U bent misschien kersvers huisdierbezitter. U bent verhuisd. Uw oude dierenarts is met pensioen. Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u zich als nieuwe klant wilt inschrijven bij een dierenkliniek. Wij verwelkomen u graag bij Dierenkliniek Oog in Al. 

Ondanks dat wij stress zoveel mogelijk proberen te voorkomen, kan het voor uw huisdier best spannend zijn bij de dierenarts. Wij willen onze tijd graag zoveel mogelijk besteden aan uw dier en de baliewerkzaamheden deels te beperken. Zo hoeft u minder lang te wachten.

U kunt ons hiermee helpen door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Deze gegevens kunnen wij dan vast invoeren in ons computersysteem. Dat is wel zo prettig bij uw bezoek of bij het maken van een afspraak.

Is uw dier eerder behandeld bij een andere dierenartspraktijk? Dan helpt u ons enorm door het medisch dossier van uw huisdier op te vragen. U kunt het patiënten dossier toevoegen aan het inschrijfformulier of mailen naar: info@dierenkliniekooginal.nl       

Inschrijfformulier

Wij willen u vragen het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Desondanks kan het voorkomen dat wij toch nog wat extra informatie van u nodig hebben. Hiervoor nemen we contact op of we vragen ernaar bij uw bezoek.

U kunt via dit formulier maximaal 3 dieren per keer aanmelden. Indien u meer dan 3 dieren heeft, kunt u dit formulier nogmaals invullen. Heeft u minder dan 3 dieren? klik dan de overige pagina’s leeg door. 

Ook wanneer u al bekend bent in onze kliniek maar een nieuw dier heeft, kunt u uw aanwinst via dit formulier aanmelden.

Heeft u één huisdier? Dan kunt u de pagina’s die hierna komen leeg laten, en doorklikken op de knop ‘volgende’. Klik op de laatste pagina op ‘verzenden’ om de gegevens naar ons in te sturen.