Het team van Oog in Al

Professionals met passie

Ons team staat klaar voor u en uw huisdier. 
Stuk voor stuk gemotiveerde en gepassioneerde professionals. Daar zijn we trots op.

Wij stellen onszelf dan ook graag even aan u voor. Zo krijgt u een beter beeld van wie wij zijn en wie u kunt treffen in de praktijk.

De dierenartsen

dierenkliniek oog in al carolijn team

Carolijn Herenius

In 2005 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Ik heb in meerdere praktijken gewerkt. In 2007 ben ik bij Dierenkliniek Oog in Al gaan werken als dierenarts. Toen ik de kans kreeg om de praktijk over te nemen, heb ik daar niet lang over na hoeven denken. Sinds juni 2009 ben ik dan ook de eigenaar van Dierenkliniek Oog in Al te Utrecht. 

De grote variatie in het werkt zorgt ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

dierenkliniek oog in al team dierenarts ingrid jorritsma

Ingrid Jorritsma

Op dinsdag en vrijdag sta ik voor u klaar bij Dierenkliniek Oog in Al. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na mijn studie ben ik bij diverse praktijken werkzaam geweest. Sinds 2014 werk ik, met veel plezier, bij Dierenkliniek Oog in Al.

Regelmatig volg ik nascholing op het gebied van interne geneeskunde. Hier ligt dan ook mijn interesse binnen de diergeneeskunde. Ik help u en uw dier graag tijdens uw dierenartsbezoek.

dierenkliniek oog in al team dierenarts ingrid jorritsma
kim 1
kim 1

Kim de Haan

Nadat ik in 2012 ben afgestudeerd, heb ik me toegelegd op de diergeneeskunde van de zeezoogdieren en werk ik als dierenarts in het Dolfinarium Harderwijk. Daarnaast heb ik een tijd lang in het klinisch onderzoek gewerkt. Nu is het tijd voor een volgende stap en heb ik heel veel zin om bij dierenkliniek Oog in Al aan de slag te gaan.

Het uitzoeken waar de oorzaak van het probleem bij een ziek dier ligt, blijf ik erg interessant en uitdagend vinden. Ook het contact met diereigenaren vind ik een leuk aspect van het werk.

Jullie kunnen me tegenkomen op de maandag, dinsdag en vrijdag. Ik kijk er naar uit om jullie straks in de praktijk te ontmoeten!

De paraveterinairen

dierenkliniek oog in al utrecht annemarie team

Annemarie Bos

Direct na het behalen van mijn diploma in 2005 ben ik gaan werken bij Dierenkliniek Oog in Al. Wilt u advies over de gezondheid van uw dier? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Binnen de praktijk kunt u mij vooral terugvinden in de operatiekamer. Hier bewaak ik de anesthesie en assisteer ik bij operaties.

Stagiaires neem ik graag onder mijn hoede. Sinds 2012 ben ik erkend stagebegeleider voor paraveterinairen in opleiding.

Rianne website team dierenkliniek oog in al utrecht[1]

Rianne Zeldenrijk

Al sinds 1998 kunt u mij tegenkomen in onze dierenkliniek. Nadat ik in dat jaar mijn opleiding versneld heb mogen behalen, heb ik waargenomen in mijn stage-praktijk te Woerden. Daarna ben ik begonnen bij Oog in Al. Daar heb ik het zo erg naar mijn zin, dat ik nooit meer weg ben gegaan. 

Buiten alle standaard werkzaamheden ben ik grotendeels verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ik vind het belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden. Daarom volg ik regelmatig bijscholingen. Er is veel wat mijn baan iedere dag weer leuk en uitdagend maakt. De afwisseling van mijn werkzaamheden bijvoorbeeld. Geen dag is hetzelfde. De lieve dieren en leuke klanten, maar ook mijn collega’s zorgen dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

Rianne website team dierenkliniek oog in al utrecht[1]
dierenkliniek oog in al - team - nina

Nina Boere

Het kleine en hechte team van Dierenkliniek Oog in Al is wat helemaal bij mij past! In 2018 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Niet lang daarna mocht ik mij aansluiten bij mijn collega’s van Oog in Al. Wat deze baan zo leuk maakt is de afwisseling en het werken met zowel dieren als mensen.

Mijn interesses liggen bij voeding en het gedrag van dieren. Hier wil ik mij verder in ontwikkelen. Als het “jonkie” van de groep ben ik actief met het bijhouden van de Social media-kanalen. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Dit enthousiasme hoop ik ook uit te stralen naar u als klant.

Vacatures

Wij hebben momenteel geen vacatures openstaan.